TESLAND

Magyarország kizárólag Teslákkal foglalkozó portálja

Pár éve minket is elkapott a Tesla őrület és elindítottuk a Teslások hír- és médiaportált. Azóta közösségünk Teslás technikai fórummá nőtte ki magát.

Nagy örömünkre szolgál, hogy számos Tesla modellt próbálhattunk ki és mutathattunk nektek be mind cikkeinkben, mind Handrás youtube csatornáján.

Tesztvezetés és Tesla vásárlási szaktanácsadás szolgáltatásunk indulása után egyre több ügyfelünk részéről merült fel igény arra, hogy segítsünk a Tesla beszerzésében és a Teslákhoz elérhető extra funkciók beépítésében is. Ezen vásárlói igény alapján hoztuk létre Tesland bemutató termünket és pimp műhelyünket.

Teslandban számos, az országban egyedülálló szolgáltatással és Tesla kiegészítő vásárlási lehetőséggel várnak Titeket szakembereink.

Kínálatunkban már elérhetőek kerámiázás és fóliázás autókozmetikai szolgáltatásaink, továbbá rövid határidővel vállalunk motoros csomagtér ajtó, lábszenzoros csomagtartó nyitás, soft close, door handle és center konzol beszerelést is.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a Tesla shopban elérhető kiegészítő termékekkel, így a Teslával még nem rendelkező, de a márka iránt elkötelezett rajongók igényeit is ki tudjuk szolgálni.

Kollégáink Tesla modellek beszerzési megbízása esetén átvállalják a teljes körű ügyintézést. A Teslához, mint luxus autómárkához járó kényelmi szolgáltatásaink a sorban állás nyűgétől, a műszaki vizsgáztatás procedúrájától, a hitel-ügyintézésben való elakadástól is megkímélnek Téged, mint leendő Tesla tulajdonost.

Célunk, hogy a Teslát körülvevő közösségnek átadjuk tapasztalati tudásunk, és mindig naprakész információkkal tudjunk segíteni mind weboldalainkon, mind közösségi oldalainkon.

Kövessetek minket a Tesland és a Teslások Facebook oldalainkon, Instán, lépjetek be Teslások csoportunkba és nézzétek Handrás Youtube csatornáját Teslás híreinkért, érdekességekért, és teszt videókért.

 

Tesla értékesítés

Tesla modellek értékesítése készletről vagy rendelésre 2-8 hetes határidővel.

Tesla Pimp

Teslába építhető extrák széles választéka.

Finanszírozás

Lízing ajánlatok céges és magánszemély ügyfelek részére is teljes körű ügyintézéssel.

Biztosítás

A piacon elérhető legkedvezőbb casco és kötelező biztosítási ajánlatok érhetőek el portfóliónkban.

Megrendelés menete

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Vedd fel szakértőinkkel a kapcsolatot, vagy gyere el bemutató termünkbe, hogy az igényeid alapján kiválaszthassuk a Neked megfelelő Tesla modellt.

 • 2

  Megrendelés

  Kollégáink egy összegű vagy finanszírozási ajánlatot tesznek az általad választott Tesla modellre. Ha szükséges, elvégezzük a banki előminősítést is. A szerződés aláírása és a kezdő díj kifizetése után új Tesla vásárlás esetén készletből vagy egyedi konfiguráció esetén gyártatásra megrendeljük számodra a Teslát. Használt autó vásárlása esetén megkeressük az igényeidnek megfelelő modellt itthon vagy akár külföldön is. Kedvezményes biztosítási csomagokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 • 3

  Szállítás, forgalomba helyezés, pimp

  A szállítás és forgalomba helyezés teljes ügyintézését átvállaljuk. Amennyiben kiegészítőt vásárolsz, vagy egyéb autókozmetikai és kényelmi funkció beépítési szolgáltatásunkat is igénybe veszed, a Tesládat már az általad külön megrendelt felszereltséggel veheted át.

 • 4

  Oktatással összekötött átadás

  A nálunk vásárolt Tesládat az első beállítások elvégzése után adjuk át Neked, hogy magabiztos tudással indulj el a magyar utakon.