Rólunk

Magyarország kizárólag Teslákkal foglalkozó portálja

Pár éve minket is elkapott a Tesla őrület és elindítottuk a Teslások hír- és médiaportált. Azóta közösségünk Teslás technikai fórummá nőtte ki magát.
Nagy örömünkre szolgál, hogy számos Tesla modellt próbálhattunk ki és mutathattunk nektek be mind cikkeinkben, mind Handrás youtube csatornáján.

Tesztvezetés és Tesla vásárlási szaktanácsadás szolgáltatásunk indulása után egyre több ügyfelünk részéről merült fel igény arra, hogy segítsünk a Tesla beszerzésében és a Teslákhoz elérhető extra funkciók beépítésében is. Ezen vásárlói igény alapján hoztuk létre Tesland bemutató termünket és pimp műhelyünket.

Teslandban számos, az országban egyedülálló szolgáltatással és Tesla kiegészítő vásárlási lehetőséggel várnak Titeket szakembereink.

Kínálatunkban már elérhetőek kerámiázás és fóliázás autókozmetikai szolgáltatásaink, továbbá rövid határidővel vállalunk motoros csomagtér ajtó, lábszenzoros csomagtartó nyitás, soft close, door handle és center konzol beszerelést is.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a Tesla shopban elérhető kiegészítő termékekkel, így a Teslával még nem rendelkező, de a márka iránt elkötelezett rajongók igényeit is ki tudjuk szolgálni.

Kollégáink Tesla modellek beszerzési megbízása esetén átvállalják a teljes körű ügyintézést. A Teslához, mint luxus autómárkához járó kényelmi szolgáltatásaink a sorban állás nyűgétől, a műszaki vizsgáztatás procedúrájától, a hitel-ügyintézésben való elakadástól is megkímélnek Téged, mint leendő Tesla tulajdonost.

Célunk, hogy a Teslát körülvevő közösségnek átadjuk tapasztalati tudásunk, és mindig naprakész információkkal tudjunk segíteni mind weboldalainkon, mind közösségi oldalainkon.

Kövessetek minket a Tesland Facebook oldalunkon, Instán, lépjetek be Teslások csoportunkba és nézzétek Handrás Youtube csatornáját Teslás híreinkért, érdekességekért, és teszt videókért.

Tesla értékesítés

Tesla modellek értékesítése készletről vagy rendelésre 2-8 hetes határidővel.

Részletek

Tesla Pimp

Teslába építhető extrák széles választéka.


Részletek

Finanszírozás

Lízing ajánlatok céges és magánszemély ügyfelek részére is teljes körű ügyintézéssel.

Részletek

Biztosítás

A piacon elérhető legkedvezőbb casco és kötelező biztosítási ajánlatok érhetőek el portfóliónkban.

Részletek