Model 3 Chrome Delete

Ár: 80 000 Ft

Rövid leírás:

Chrome felületek fedése a legkorszerűbb technológiával.

Megrendelés / Árajánlatkérés

Mi az a chrome delete?

A chrome delete egy olyan fólia, amelyet az ablakkeretre, vagy a fényszórók köré visznek fel, hogy elfedjék vele a króm burkolatot. Kiváló minőségű fóliából készül, amely képes úgy megnyúlni, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó felszínére. A chrome delete-et még a bonyolultabb emblémákra, a felnikre, vagy a hűtőrácsra is fel lehet rakni.

 A chrome delete teljes vagy részleges alkalmazása segít egyedivé tenni a járművet, illetve el lehet vele rejteni a króm burkolatot, hogy letisztult és modern megjelenést kölcsönözzünk az autónknak. A chrome delete-ek, csakúgy, mint a többi fólia, sokféle színben és fénykezelésben kaphatóak, a matt feketétől egészen a fényes pirosig vagy a metálfényű aranyig. 

Ha megfelelően van felhelyezve, megfelelő anyagokkal, akkor a chrome delete élettartama akár 5-7 év is lehet és kevés karbantartást igényel. A jobb minőségű gyártók fóliái, ha helyesen vannak eltávolítva, nem hagynak semmilyen sérülést vagy maradványt hátra. 

A chrome delete előnyei

A króm burkolat ma már elavultnak számít, így a chrome delete egy egyszerű és olcsó módja a jármű megjelenésének felfrissítésére. A jármű újrafestésének egy olcsóbb alternatívája és még védelmet is nyújt a kisebb karcolások, fakulás, UV okozta károsodás és a korrózió ellen. 

Bár a chrome delete tartós megoldás, de nem végleges. Egy szórakoztató módja annak, hogy megváltoztassuk az autónk megjelenését anélkül, hogy el kellene köteleznünk magunkat. Sokoldalúak és teljes mértékben testre szabhatóak, a használt fólia különféle színekben és textúrákban kapható, így a lehetőségek és a kombinációk száma végtelen. 

A chrome delete strapabíró felületet biztosít, ellenálló a szennyeződésekkel, a zsírral, a sóval és még az enyhe savakkal szemben is. A chrome delete egy szórakoztató módja annak, hogy feldobjuk az autónk megjelenését az autó értékének csökkentése nélkül, hiszen sokkal egyszerűbb egy fóliát eltávolítani, mint újrafesteni az egész autót. 

Milyen chrome delete-et válasszunk?

Nem minden chrome delete készül jó minőségű fóliával. Egy olcsó fólia nem csak hogy idő előtt feljöhet, de tönkre is teheti az eredeti krómozást, így mindenképp ajánlott minőségi fóliát választani, hogy a legtöbbet kihozzuk a chrome delete-ből, és ne tegyen kárt az autóban. 

Ha a chrome delete mellett döntünk, mindenképp nézzünk utána a fólia típusoknak. Válasszunk neves márkát, mint például az Avery Dennison, vagy a 3M, amely a két vezető név, ha krómozásról van szó. A fólia minősége nagyon fontos, mert egy rossz minőségű fólia kárt is tehet az autóban.

Egy jó minőségű fólia ismérve, hogy nem tesz kárt a járműben, ha eltávolítjuk. Továbbá fontos, hogy könnyen lehessen formálni, és a jármű íveit tudja követni. Egy rossz minőségű fólia elszakadhat és akár légbuborékokat is hagyhat. 

Bízzuk a profikra vagy otthon csináljuk? 

Nem csak a fólia minősége fontos, ha chrome delete-et szeretnénk, hanem az is hogyan van felhelyezve. Ha a fóliát rosszul rakjuk fel, akkor nem csak elpazaroljuk a terméket, de költséges lesz kijavítani is. A fóliát nem lehet többször felhasználni, így a pontosság nagyon fontos. 

Ha megfelelően helyezzük fel a fóliát az az élettartamát is meghosszabbítja, mivel a nem megfelelő felhelyezés idő előtti feljövetelhez és repedésekhez vezethet.  Egy jó minőségű fólia élettartama legalább 5-7 év kell hogy legyen. 

Mindig csakis megbízható és hozzáértő szakemberekhez forduljon, ha a chrome delete mellett dönt. Ez biztosítja, hogy a fólia megfelelően legyen felhelyezve, és hogy ne tegyen kárt a járműben. 

Mennyibe kerül?

A chrome delete költsége sok mindentől függ, mint például a felhasznált fóliától és a lefedett felület nagyságától. Például egy full chrome delete költségesebb, mivel több anyagra van szükség hozzá és nagyobb felületet fednek le, ezért így több munkát is igényel. 

Az árak az autó típusától is függenek. Egy kis városi autó teljes lefedése nyilván olcsóbb lesz mint egy nagy terepjáróé, pusztán a felületek nagysága miatt is. 

Az anyagköltség nagyban függ a márkától, színtől, textúrától is. Egy ritkább fólia drágább, mint egy egyszerű, fekete fényes fólia.