Új középkonzolt és kerekeket kapott a Tesla Model 3

Új középkonzolt és kerekeket kapott a Tesla Model 3

Hivatalos bejelentés nem történt, ám mostanra két fotót is kaptunk a 2021-es modellévre gyártott Model 3-asok újításairól. Az Electrek néhány napja számolt be róla, hogy a Tesla több területen is átdolgozta az olcsóbbik szedánját, ám akkor a forrásuk biztonságára hivatkozva csak írásban ismertették az újításokat, a hozzájuk beérkezett fotókat nem tették közzé.

Most azonban megjelent az első fotó az egyik legnagyobb változtatásról, ami a kinézetet érinti, hiszen a Twitterre felkerült egy kép a Model 3 új középkonzoljáról. A fényes zongoralakk hatású műanyagot – sokak örömére – elhagyva a Tesla matt felületre váltott. Valamelyest a kialakításon is változtattak, a kinyíló fedelet egy tolófedélre cserélték, a telefontöltőt pedig nem választották el, hanem inkább egy műbőrrel bélelt mélyedést alakítottak ki a kézi kütyüinknek.

Emellett egy nem várt újdonság is lelepleződött, ahogyan néhány új Model 3-ast szállítottak az Egyesült Államokban. A gyártósorról vélhetően nemrég legurult autókon ugyanis teljesen új, kis eltérésekkel főként a 19 hüvelykes sportfelnikre hajazó kerekek voltak. Az új felnik valamivel aerodinamikusabbnak tűnnek a korábbi sportfelniknél, főleg amiatt, hogy a széleken szinte teljesen síkban találkoznak küllők a peremmel.

Ahogyan azt már említettük, a Tesla egyelőre egy szót sem közölt a frissítésről, így azon kívül, amit láttunk, nem tudhatjuk, hogy miken változtatott még az amerikai villanyautó-gyártó. A fremonti gyárban elvileg már a ránfelvarrott változatok gurulnak le a gyártósorról, így bizonyára nem sokat kell várnunk, hogy éles teszteket is lássunk a 2021-es modellekről.

Megosztás: