Mi az Urilcard?

Mi az Urilcard?

Az Urilcard egy nagyon gyors, egyszerű, emberi érintkezésmentes kapcsolatépítési eszköz.

 

Használd a Teslasok kuponkódot a 10% kedvezmény igénybevételéhez

 

Nincs más dolga a felhasználónak, csak odaérinti az Urilcard eszközét a kívánt telefonkészülékhez, és máris ott a saját Urilcard profilja az összes általa megadott elérhetőségével együtt. Legyen szó telefonszámról, e-mail címről, lokációról, letölthető névjegyről, social profilokról (Facebook, Instagram stb.), webshop-ról, weboldalról, egyszóval bármiről, amit csak szeretne. Fontos, hogy nincs szükség alkalmazásra az Urilcard kártya olvasásához.

Hogyan hozhatom létre a saját Urilcard-om? 

Az Urilcard profil létrehozásához kártya vásárlás szükséges. A kártya megvásárlásával a felhasználó hozzáférést kap a webes alkalmazáshoz is, melynek köszönhetően létrehozhatja a saját profilját.

 Pl.: https://urilcard.com/urilcard

Urilcard vásárlásának menete:

  1. Kártya megvásárlása a shop.urilcard.com-on.
  2. Kártya megvásárlása után automata üzenet érkezi a vásárló profiljára, a sikeres vásárlásról.
  3. Vásárlás feldolgozása után, az Urilcard küld egy e-mailt, mely tartalmazni fogja  a  profiljának létrehozásához szükséges regisztrációs linket. Nagyon fontos, hogy a regisztrációnál az e-mail címhez, azt a az e-mail címet adja meg , amivel  vásárolta  a kártyáját! (Biztonságképen figyelje a Spam mappát)
  4. Profil regisztrációja után Urilcard kártyája 2 munkanapon belül feladásra kerül. 
  5. Regisztrált Urilcard profilját a regisztráció után már használhatja, testreszabhatja is.

 

 

Kinek ajánljuk az Urilcard-ot?

Bárkinek, aki megunta a névjegykártyák okozta problémákat. Ugyanis az Urilcard-nak köszönhetően nincs többé szükség a nyomtatott papíralapú névjegykártyára, ami sosincs nálunk, mert éppen a kocsiban hagytuk  vagy szimplán csak elfogyott.

Milyen előnyökkel jár az Urilcard kártya? 

  • Nincs szükség többé nyomtatott névjegyre
  • Sosem fogy el, nincs szükség újabb és újabb nyomtatásra.Az Urilcard kártyát csak egyszer kell megvennie a felhasználónak
  • Elérhetőség változása esetén nincs szükség új névjegykártyára, csak annyi a teendő, hogy az Urilcard webes alkalmazásán módosítja az adott elérhetőségét a felhasználó, és azon nyomban az az Urilcard kártyáján is frissül az elérhetőség.
  • Környezettudatos, a korábban már említett tulajdonságai miatt.


Hogy működik?

Címkék:
Megosztás: