Ismét frissíti a Tesla a Model 3-at

Ismét frissíti a Tesla a Model 3-at

A Tesla folyamatosan frissülő modelljei között meglepetésre ismét a Model 3 kapott néhány újdonságot, amelyeket ezúttal is a Kínában gyártott daraboknál vezetnek be először.

Hozzáadott még néhány apróságot a Tesla a Model 3 tavaly októberben bevezetett újításaihoz, amelyekkel folytatódik a modell részletekben érkező ráncfelvarrása. A Model 3 kínai rendelési oldalán ugyanis a prémium beltér kínálatában felütötte a fejét a fűthető kormánykerék, illetve az autóról készült fotók egy új fa dekorációs elemről is árulkodnak az első ajtókon.

Az új faberakással ellentétben a fűthető kormánykerék csak a prémium beltérrel felszerelt Model 3-asokhoz jár, így a Standard Range Plus változatban nem, csak az összkerékhajtású és Performance modellekben válik kellemesen meleggé a kormány egy gombnyomásra. Az még kérdéses, hogy más extrákkal hasonlóan a kormányfűtés is bekerül-e egy szoftveres zárral azokba a modellekbe, amelyekben ez nem képzi a felszereltség részét, de amennyiben igen, némi utólagos ráfordítás ellenében talán a Standard Range változatokban is aktiválhatók lesznek a kormány fűtőszálai.

Ezzel ismét párban halad a Tesla két olcsóbb modellje, a Model 3 és a Model Y, hiszen utóbbi adatlapján a múlt héten már megjelent a fűthető kormánykerék és az apró belső újítás.

Az amerikai weboldalon a két modell egyelőre változatlan, és vélhetően még heteket, akár hónapokat kell majd várnunk, hogy a Tesla az Egyesült Államokban is bevezesse ugyanazt, amit most kezdett legyártani a kínai Gigafactory-ben.

Megosztás: