Frissül a Tesla alkalmazás

Frissül a Tesla alkalmazás

A Tesla hamarosan frissíti az alkalmazását, a jobb felhasználói élmény érdekében
.Az alkalmazás új, letisztultabb dizájnt kapott, az új 3D animációk pedig még könnyebbé teszik majd az alkalmazás használatát. 

A Tesla App az autógyártó hivatalos alkalmazása, amely lehetővé teszi a Tesla tulajdonosok számára, hogy az okostelefonjaikat közvetlenül tudják az autóhoz csatlakoztatni, így a jármű fontosabb funkcióit távolról is el tudják érni. Az alkalmazás ingyenesen letölthető mind Apple, mind androidos készülékekre. Minden Tesla tulajdonos rendelkezik egy fiókkal, így távolról elérheti az autó egyes funkcióit, vagy vásárolhat a Tesla Shopban. Hasznos információkat is tartalmaz az app, mint például a jármű aktuális tartózkodási helyét, a jármű töltöttségének az állapotát, sőt még arra is figyelmeztet, ha valaki megpróbálja feltörni az autót. 

Mint bármely applikáció esetében, itt is fontos a könnyű használhatóság, a felhasználóbarát felület, és a sok különböző funkció mind kulcsfontosságú kritérium a felhasználók számára. A Tesla mindig is törekedett erre, ezért is frissíti rendszeresen az appot. A TrevP posztjában azt írta, hogy hamarosan kiadja a Tesla a legújabb alkalmazás frissítést és pár fotót is közzétettek erről. 


Amíg az alkalmazást le nem tesztelik, addig nehéz pontosan megmondani mik is lesznek az újdonságok. Egyesek szerint csak vizuális téren frissül majd az alkalmazás, bár úgy tűnik nem csak erről van szó. Egy profil ikon jelent meg a jobb felső sarokban, jelenleg ezt övezi a legnagyobb érdeklődés. 

Egyesek azt feltételezik, ez lehet az a felhő béli profil, amit a Green Tesla hackere fedezett fel még februárban. Azt állapította meg, hogy a Tesla a vezetői profilokat át akarja rakni a felhőbe, ahelyett, hogy az autók tárolnák azt, ami releváns lenne még a Tesla Network autómegosztó app megjelenése előtt. Mások úgy gondolják, hogy mivel az új profil ikon a Loot Box helyén jelent meg, így itt találjuk majd a tulajdonosnak szóló ajánlásokat, a felhő béli profilt, és itt tudunk majd hozzáadni olyan vezetőt az autóhoz, akinek nincs profilja. Mindenesetre, amint a frissítés megjelenik, jobb rálátást fogunk kapni az új funkciókra, már ha vannak ilyenek. 

Megosztás: