Frissített Model S frissített beltere

Frissített Model S frissített beltere

Készültek fényképek az új Model S belső teréről, és az új felhasználói felületéről.

Úgy tűnik, hogy az internetet elárasztották az új Model S belteréről készült fotók. Valószínűleg Tesla elkezdte kiszállítani ezeket az autókat, ugyanis néha láthatóak voltak szállítókamionokon. Már gyakorlatilag vége is van a negyedévnek, úgyhogy a Teslának bele kell húznia a kiszállításokba, hogy mennyiséget is tudjon szállítani.

A frissített Model S egyébként már úton van, készültek, és készülnek most is fényképek róla az utakon. Viszont ez az első alkalom, hogy egy olyan autót láthatunk, ami az új felhasználói felülettel rendelkezik a középső érintőképernyőn. Ugyan ez nem 100%, de valószínűleg ez a Tesla V11-es szoftver.

A képek Redditen jelentek meg, a TeslaMotors szubredditen, FridayTheDog111 által. Érdekesmód azt mondta a feltöltő, hogy ezek a képek két sokat futott Model S-ben készültek, amiből arra következtethetünk, hogy ezek tesztautók lehettek.

Az autók Phoenix és Fremont között utaztak, és egy megállójuk alkalmával készültek a fényképek. A forrás (Teslarati) azt feltételezi, hogy a képek a Kettleman Supercharger-en készültek. De bárhol is, jöjjenek a képek:

Azoknak, akik nem tudnák, a Tesla autóin jelenleg a V10-es felhasználói felület fut, de már itt az ideje a V11-es frissítésnek, elvégre 2019 szeptembere óta a V10-es verzió van szolgálatban. Természetesen azóta érkezett 1-1 kisebb frissítés, de ez most átfogóbb lesz, legalábbis a verzióváltás ezt sugallja.

Ahogy látható, az autó 3D képe továbbra is helyet foglal a műszerfalon. Van néhány változtatás a Tesla Theater és Caraoke módokat illetően, de sokkal szembetűnőbb a „Driving” menü. Van ugyanis három új opciónk: „Smart Shift”, „Drag Strip Mode”, és „Insane Mode”.

 

Úgy gondoljuk, hogy a „Smart Shift” az az, amiről Elon Musk is beszélt: az autó képes lesz automatikusan előre és hátramenetbe váltani, valamint parkolni, és üresbe váltani magától. Az Insane mód már korábban része volt a Tesla repertoárjának, ám felváltotta a Ludicrous mód. A „Drag Strip Mode” valószínűleg több startolási beállítást és lehetőséget tesz elérhetővé, hogy hangolni lehessen az autót a legjobb elérhető gyorsulási eredményre. Nem tartjuk kizártnak, hogy a Model S Plaid tulajoknak majd kell ismerniük ezt a menüt is, hogy a két másodperc alatti gyorsulást elérjék.

 

Egy videót még szeretnénk megosztani az olvasóinkkal, amin látszik az új szoftver:

Megosztás: