A Teslák a járókelőket is zavarba hozhatják az új funkciójukkal

A Teslák a járókelőket is zavarba hozhatják az új funkciójukkal

Végre megérkezett a már várt zenedoboz funkció a Teslákba, amellyel humoros hasznát vehetjük a gyártó által beszerelt külső hangszóróknak.

Ahogyan azt a Teslától már megszokhattuk, az amerikai márkánál igyekeznek némi humort csempészni mindenhová, ahová csak tudnak, illetve ahová egy autóban az előírások engedik. Az autók belterébe szerelt hangszórók tökéletes lehetőséget nyújtottak például ahhoz, hogy szellentés hangjával vicceljük meg a velünk együtt utazókat, azzal pedig, hogy tavaly szeptember óta egy külső hangszóróval is kötelező felszerelni az elektromos autókat, az amerikai gyártó még egy lehetőséget kapott a viccelődésre.

Pontosan ahogyan azt várni lehetett, az autó aljára szerelt hangszórónak köszönhetően így már nem csak bent, de kint is „elszólhatja magát” az autó. Biztosan sok járókelő meglepődik majd, amikor a semmiből egy szellentés hangja szólal meg, és ne biztos, hogy sokan egyből az autót gyanúsítják majd. Többek között erre is szolgál az új, ünnepi frissítésben érkezett Boombox funkció, amellyel akár egy humoros zenedobozzá is alakíthatjuk az autónk.

A leírás szerint 5 egyedi hangot tölthetünk fel az autóra, amelyeket bármikor lejátszhatunk, vagy a duda helyett is megszólaltathatjuk azokat. Egy-két hangeffektet a Toybox-on belül is találunk, így egy kecske mekegését, tapsot vagy „Tádáá” hangot bármikor kiadathatunk az autóval, ahogyan a szellentés is egy előre beépített opció.

Aki humorosabb kedvében van, az egy-egy tréfát is kitalálhat az újdonsággal. A fagyiskocsi zenéjét lejátszva autózni a kertvárosban mondjuk talán túl gonosz, de egy-két kreatív ötlet biztosan érkezik majd a teslások közösségétől. 

Címkék:
Megosztás: